buy

buy

  • ۰
  • ۰

کارآموزی 2 عمران

کارآموزی 2

فرمت فایل: ورد

تعداد صفحات:39

(( بسم الله الرحمن الرحیم ))

درشروع کاریک ساختمان طراحی شده طرحی درمقابل قراردارد که باهمکاری مهندس ساختمان تهیه می شود. برای اینکه طراحی واستراکچر درارتباط نزدیک بایکدیگر باید باشند. برای طراح سیستم باربر ساختمان نیاز به تجربه است که آن موجب انتخاب روش واقتصادی ماده ساختمانی ویک سیستم مناسب باربری می شود که هدایت درست عملیات ساختمان ساده ترین روش تقریبی محاسبه بسیار مهم است .

طرح پس از اینکه به صورت قابل رویت ترسیم می شود محاسبات نهایی استاتیکی انجام می شود .

درآخر وارد جزییات کار می شود سپس طرح نهایی اجرایی ترسیم می گردد.

طراحی خوب همراه استراکچرمطمئن واقتصادی برای یک ساختمان نیاز به شناخت درمورد مصالح ساختمانی ، سیرنیرو ، اندازه ها ، اجراو نوع آن و همچنین نظارت وسیح ودقیق ، تمرین واستعداد ذاتی می باشد.

بخاطر هماهنگی وتوضیحات واضح بین کارفرما ، مهندس ، شرکت اجراکننده ومسئولین ساختمان مثل شهرداریها می بایست برای ایجاد یک ساختمان مدارک زیر ارائه شوند.

طراحی معماری ، محاسبات استراکچربانقشه های دارای پوزیسیول ، فهرست بهاء باتوضیحات مربوطه خصوصا نوع مصالحی که باید درآن استفاده شوند پلان زمانبندی وبرای مصالح ساخنمانی جدید و تازه عرضه شده ازتولیدهای مخصوص ، باید کنترل مخصوص درمورد مرغوبیت وایمنی ، احنمالا برگه آزمایش موجود باشد.

تمام محاسبات باید به آسانی قابل کنترل باشند درصورت استفاده از فرمول خاص ازمنابع غیر قابل دسترسی آنها به اثبات برسند یعنی نحوه رسیدن به آن فرمول محاسبات باید حتی با گذشتن سالها قابل دسترسی و قضاوت باشد.

داشتن اطلاعات اولیه اززمین ونوع خاک ازقبیل : مقاومت ، نوع خاک به ویژه ازنظر ریزش بودن وضعیت آب زیرزمینی، عمق یخبندان وسایر ویژگی های فیزیکی خاک آزمایش شود.

به طور کلی نباید عمق پی کنی کمتر از50 سانتی متر باشد.

درگود برداری پی هنگام اجرا ممکن است جداره ریزش یااینکه پی ساختمان مجاور زیر آن خالی شود که به وسیله شمع (ازنوع چوت یا آهن ) یا چیدن آجر به صورت پله ای مهارمی شود .

یک راه دیگر که می توان انجام داد اجرا جزء به جزء است . ابتدا محل ستونها اجرا شود ودرمرحله بعد پس از حفاری تدریجی اجزاء دیگر دیوارسازی انجام گیرد.

درزمینهای خاک دستی همان طور که از اسم آنها پیدااست خاکی است که ازمحل دیگر به زمین منتقل شده است ونباید ساختمان راروی آن بنا کرد ازمشخصات این زمینها است ووجود ذرات غیر طبیعی درآنهاست.

درابتدا زمین کانال کشی شده بود که این کانال کشی برای بستن آرمارتو آماده شده دو طرف این کانالها راباآجر چیده شده که این عمل برای جلوگیری ازریزش خاک به داخل کانال درهنگام عملیات بتن ریزی انجام می گیرد . ذرات خاک مانع چسبندگی بتن می شود.

کل کانالها رابایک بتن به نام متر که ازنظر سیمان دارای خلوص پاین است پوشیده می شود چون سیمان برای تحمل فشاریست که برای یک سطح صاف وجلوگیری ازقسمت شیره بتن می باشد.

این بتنم به بتن نظافت معروف است ضخامت 10تا 15سانتی متر وعیار سیمان 100تا 150کیلوگرم سیمان است .

سپس روی آجرهای این کانالها راباپلاستیک می پوشانند چون مانع از نشت شیر آب بتن به اطراف می شود.بتن ریزی سبب ارتباط وپیوستگی به عبارت دیگر یکپارچگی که دراثر بتن درجا بیم همه اعضاء بوجود می آید بافایده است.

بتن غیر مسلح : نام قبلی بتن کوبیده شده برای فوئداسیون ، دیوارها ، دیوارهای مایل وغیره . وقتی که بارگذاری سبک است به بتن 50 ، 100 ، 150 مربوط است.

بتن 150 ، 250 ، 350 برای دیوار زیرزمینی ، دیوارهای باریک باربر درساختمان یاپایه های کلفت در پل سازی است.

بتن مسلح : برای اعضای ساده ساختمانی تحت بارگذاری ضعیف بدون خطر زنگ زدگی همچنین برای فونداسیون ولی نه برای اعضای ظریف.

بتن 250 : برای ساختمان های معمولی

بتن 350-450 : برای اعضای ساختمانی تحت بارگذاری بسیار قوی ، برای پلها وسایر کارهای رده بالای مهندسی اعضای پیش ساخته، اعضای بتن پیش تنیده ازهمه نوع.

بتن 550 : بعنوان بتن درجا برای اعضای نه خیلی باریک پل ها که خصوصا تحت بارگذاری شدید قرار گرفته اند وسایر کارهای مهندسی درقطعات پیش ساخته حتی درساختمانهای بلند اعضای رده بالا وباارزش .

بتن پیش تنیده :

جنس بالاتر بتن تا 80 است که این بتن استاندارد شده نیست نیاز به اجازه مخصوص ازاداره نظارت ساختمان دارد . نیاز به کنترل ونظارت دقیق داشته واغلب باید آزمایش شود برای بتن پیش تنیده تراورسهای راه آهن خواسته می شود.

برای انتخاب میل گردها بتن بستگی به نوع سازه دارد ومقدار فشاری که به بتن وارد می شود دارد . درهنگام آرمارتوربندی درقسمتهایی که فشار بیشتر وارد می شود (درجای شمعهای ساختمان) تراکم میلگردها بیشتر می باشد وازمیلگردهای قوی تر استفاده می کنند درهنگام آرماتوربندی ابتدا درمیلگرد رابه نام خرپا درکانال گذاشته میلگردها راروی آن پهن کرده وبخ وسیله سیمهای فولادی آنها رامی بیند وتا حالت یکپارچه گرفته وازطرفین کانال وازکف چند سانتیمتر 3 تا 5 فاصله دارد تا بتن کاملا اطراف میلگردهای فولادی رابپوشانند تا ازخوردگی آنها جلوگیری کنند که این فاصله معمولا بستگی به آب و هوا ونوع خاک منطقه دارد . مثلا درسازه های دریایی این ضخامت بیشتر است تا درمنطقه خاکی به علت مواد معدنی بیشتر درآب دریا درهنگام بتن ریزی باید کاملا دانه بندی بتن حفظ شود یعنی دریک منطقه دانه های درشت ودریک منطقه دانه های ریز قرار میگیردو نسبت سیمان به آب رعایت شود درهنگام تخلیه بتن از آن میدان فاصله ارتفاع بتن تا زمین نباید از 20/1 سانتی متر بیشتر شود.

ودرهنگام بتن ریزی یا پمپ های هوا به داخل بتن هوا دمی می کنند تا یکنواختی ویکپارچگی کاملی بر بتن ایجاد شود دربعضی مواقع بتن ریزی دریک روز تمام نمی شود برای اینکه درروز بعد بتنی که می ریزند با بتن روزقبل کاملا به هم بچسبند بتن روز قبل رابا یک زاویه 45 درجه نسبت به افقی قطع می کنند وسطح آن رادرهنگام بتن ریزی مجدد آن کاملا شسته وتا کاملا تمیز شود که این سطح به نام سطح واریز معروف است. معمولا بعد از یک هفته قالبهای (آجر یاچوب یا صفحه های آهنی ) رابرداشته وبتن ریزی تمام می شود . باید توجه داشت درهنگام بتن ریزی صفحه های آهنی که برای قرارگرفتن شمع ها برروی آن دربتن ها قرار گرفته می دهند طبق نقشه های مهندسی کاملا درهمان فاصله واز نظر ارتفاع دریک سطح بایکدیگر قرارگیرند. این میله هایی که بوسیله مهره ها به این صفحه ها بسته شده نسبت به مقدار نیرو که به صفحه ها وارد می شود تعداد میله ها کم یا زیاد می شود از 4تا 9 میله بر روی آنها بسته می شود وانتهای این میله ها کاملا به سمت بیرون خم شده است وازتوع آج دار می باشد.

سازه ساختمان ازمجموعه ای ازاعضا مثل تیروستون تشکیل شده تا بتواند نیروهای گوناگون مانند وزن ساختمان ، باربرف ، باد یازلزله را تحمل نماید وبه زمین منتقل کند. درطراحی هر سازه ظوابطی وجود دارد که می تواند باعث حداقل هزینه ، حداقل وزن ، حداقل زمان ساخت وحداکثر بهره می گردد.

درطراحی سازه می توان از روش گام به گام زیر بهره برد:

1- برنامه ریزی 2- شکل اولیه سازه3- تعیین بارهایی که توسط سازه تحمل خواهد شد

4-انتخاب اولیه قطعات سازه 5- تحلیل6-ارزیابی 7- طرح مجدد 8-تصمیم نهایی

هماهنگی سیستم سازه با نوع مصالح درطراحی بنا عامل بسیار مهمی است. به طور مثال دربعضی از سازه ها نقش باربری را دیوارهای آجری وسنگی (مصالح بنایی) به عهده دارند که ساختمانهای اسکلت بنایی نامیده می شوند . دربعضی دیگر از ساختمانها با سقف به وسیله بتنها وستونها تحمل می شود این اعضای باربر ازفولاد یا بتون مسلح ساخته می شوند به این نوع ساختمانها به طور کلی اسکلتی گویند. نام خاص این گونه سازه ها بر حسب نوع مصالح اصلی مصرفی تعیین می شوند مانند اسکلت فلزی ، بتونی ، چوبی و غیره .

یکی ازویژگیهای مهم مصالح برای پایداری ساختمان دربرابر زلزله خاصیت جذب انرژی یابه عبارت دیگر خاصیت تغییر شکل زیاد قبل ازشکست می باشد. رفتار کششی مصالح مختلف باهم فرق دارند مصالح شکل پذیر مانند فولاد می تواند قبل ازشکست تغییر زیادی دهد ولی مصالح شکننده مانند آجر، تحت بارگذاری زیاد تقریبا هیچ رفتار ارتجاعی ندارد وبه طور ناگهانی می شکند. سازه های تبدل مسطح اگردارای طراحی واجرای مناسب قابها واتصالات باشد می تواند قبل ازشکست قدرت جذب انرژی زیاد داشته باشد.

چند نوع سازه اسکلت فلزی داریم :

سازه قابی : نیروهای وارده رابه همراه خودش تحمل ومنتقل می نماید.

سازه خرپایی : اعضای آن نیروهای وارده رابه صورت کششی یافشار تحمل می نماید .

سازه کابلی : سازه هایی هستند که نیروهای وارده رابه صورت کششی تحمل ومنتقل می نمایند.

ازفواید سازه های اسکلت فلزی مقاومت بالای فولادی درکشش وفشار همچنین به علت تولید یفولاد و کارخانه وشرایط بهتر کنترل کیفیت آن ، بتون وسایر مصالح بنایی امکان سهل تر توسعه سازه .

اتصال چند قطعه به یکدیگر امکان پیش ساخته کردن قطعات سرعت نصب واشغال فضای کمتر وقابلیت کاربرد درارتفاع زیاد را می توان از مزایای اسکلت فلزی نام برد .

ازمزایای دیگر سازه اسکلت فلزی می توان به سبک تربودن نسبت به سازه بتون مسلح وشکل پذیری بیشتر وامکان ساخت کارگاهی ویاخارج ازکارگاه اشاره کردو ازمعایب این سازه مقاومت ضعیف دربرابر رطوبت وآتش سوزی ومحدودست طرحهای معماری به علت لزوم استفاده از بادبند را می توان نام برد.









سایر محصولات :
کارآموزی 2 عمران

کارآموزی 2فرمت فایل:...

تحقیق روش شبکه کردن ویندوزXP

موضوع تحقیق: روش شبکه...

کارآموزی معماری، شهرداری منطقه 2، شهرسازی منطقه 2

گزارش کارآموزیرشته :معماریمکان...

کارآموزی در شهرک صنعتی خیام نیشابور

...

کارآموزی شرکت تعاونی بهنوش

...

کارآموزی نقشه کشی معماری، روش های منظرسازی و طراحی فضای سبز و ...

...

کارآموزی نقشه کشی صنعتی، ابزار دقیق و کنترل سیستمهای الکترونیک و سنسورها

...

گزارش کارآموزی، مهندسی شیمی_صنایع گاز، چاپ و تولید پلاستیک

...

گزارشکار کار آموزی، ساختمان اسکلت فلز با سقف کمپوزیت

...

کارآموزی تکنولوژی مواد غذایی شرکت کشت و صنعت گرگان شهره

...

پروژه تسطیح، پروژه آببندان گمیشان

...

شرکت ارتباط سپهر، نگهداری و تعمیرات

...

نگهداری و تعمیرات نت شرکت ایران خودرو.

...

کارآموزی شرکت طرح توسعه نیشکر و صنایع جانبی واحـــــــــــد فارابـــــــــــی تجهیزات مکانیکی

...

کارآموزی ،NDTمهندسی صنایع تکنولوژی صنعتی

...

شرکت صنعتی کوشا، دریچه هوای پراید

...

کارآموزی کارشناسی مهندسی تکنولوژی ارائه‌ی طرح خیابان سازی و کانال

...

کارآفرینی رشته برق صنعتی

...

کارآموزی کنترل عملکرد تجهیزات در عملیات بهره برداری تصفیه خانه آب

...

گزارش کارآموزی کاردانی عمران کارهای عمومی ساختمان شرکت سایت

...

کارآموزی در کارگاه ساختمانی

...

کار آموزی کارشناسی عمران پروژه مسکونی 8 واحدی

...

معرفی نرم افزار Setup Factory ،Adobe Photoshop ،Photo Impact

...

کارآموزی کاردانی معماری شرکت سازه گستر پویای البرز،ساختمان بتنی

...

کارآموزی 1

...

درآمد شهرداری

...

کارآفرینی فراورده های خمیری شرکت ماکارونی 114 شیروان

...

کارآموزی مهندسی کشاورزی جهاد کشاورزی شهرستان مینودشت بخش گالیکش

...

کارآموزی، شرکت سهامی ذوب آهن اصفهان نورد ،500 رشته برق_کنترل

...

نقش سیستم اگزوز در خودرو ها، شرکت اگزور خودرو خراسان

...

گزارش کار آموزی، ساخت و تولید

...

کارآموزی پتروشیمی مارون، واحد سرویسهای جانبی و برجهای خنک کننده

...

کارآموزی صنایع ریخته گری آلومینیوم شرکت ایران خودرو

...

کارآموزی1،کاردانی عمران

...

کارآموزی مخابرات شهرستان نهاوند

...

کارآموزی بهداشت حرفه ای ایران خودرو،اثرات کلینیکی بنزین

...

گزارش کار آموزی انتقال و توزیع برق گچساران

...

کارآموزى مراحل اجرای کار ساختمان

...

گزارش کارآموزی، معماری مدیریت نظارت و اجرای نقشه های ساختمانی

...

گزارش کارآموزی ،احداث ساختمان مسکونی

...

تحلیل محتوا علوم دوم ابتدایی
پاورپوینت خلاصه کتاب مبانی تکنولوژی آموزشی، دکتر هاشم فردانش
گزارش تخصصی مربی و معاون پرورشی مدرسه درمورد نماز
گزارش تخصصی علاقه مند کردن دانش آموزان به درس ریاضی
پاورپوینت خلاصه کتاب مبانی تکنولوژی آموزشی، دکتر هاشم فردانش
ارزیابی نرخ خوردگی در کولینگ تاورها
گزارش تخصصی علاقه مند کردن دانش آموزان به درس ریاضی
کارورزی 2 درس عربی
گزارش تخصصی خط نوشتاری
دانلود فایل کارآفرینی طراحی سردخانه عمومی شهر طبس
دانلود فایل کارآفرینی صنعت مبلمان ، از سنت به مدرن
دانلود فایل کارآفرینی شرکت نساجی تک تاب ظریف
دانلود فایل کارآفرینی شرکت سیمان سازی
دانلود فایل کارآفرینی شرکت تولید آب معدنی

کلمات کلیدی :نیروهای وارده رابه رابه صورت کششی وارده رابه صورت شود برای اینکه سازه اسکلت فلزی بتن ریزی اسکلت فلزی تحت بارگذاری شود برای برای اعضای است بتن ساختمان مصالح اعضای کاملا اسکلت بیشتر درهنگام طراحی سیمان بارگذاری

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی