buy

buy

  • ۰
  • ۰
فایل کاملا لایه باز مناظر طبیعت

فایل کاملا لایه باز مناظر طبیعت دانلود فایل کاملا لایه باز مناظر طبیعتبا کیفیت عالی و طراحی بسیار زیبا 1 PSD 1 JPEG 2629*4000 PIX 300 DPI 17.8 MB ادامه و دانلود

نمونه سوال حسابداری مالیاتی کد درس : 1214028

نمونه سوال حسابداری مالیاتی کد درس : 1214028 نمونه سوال امتحانی نیمسال دوم 95-94 (با جواب تستی) نمونه سوال امتحانی نیمسال اول 95-94 (با جواب تستی) نمونه سوال امتحانی نیمسال تابستان 94 (با جواب تستی) نمونه سوال امتحانی نیمسال دوم 94-93 (با جواب تستی) نمونه سوال امتحانی نیمسال اول 94-93 (با جواب تستی) نمونه سوال امتحانی نیمسال تابستان 93 (با جواب تستی) نمونه سوال امتحانی نیمسال اول 93-92 (با جواب تستی) نمونه سوال امتحانی نیمسال تابستان 92 (با جواب تستی) نمونه سوال امتحانی نیمسال دوم 92-91 (با جواب تستی) نمونه سوال امتحانی نیمسال اول 92-91 (با جواب تستی) نمونه سوال امتحانی نیمسال دوم 91-90 (با جواب تستی) نمونه سوال امتحانی نیمسال اول 91-90 (با جواب تستی) نمونه سوال امتحانی نیمسال تابستان 90 نمونه سوال امتحانی نیمسال دوم 90-89 نمونه سوال امتحانی نیمسال اول 90-89 (با جواب تشریحی) نمونه سوال امتحانی نیمسال تابستان 89 نمونه سوال امتحانی نیمسال دوم 89-88 (با جواب تستی و تشریحی) نمونه سوال امتحانی نیمسال اول 89-88 (با جواب تستی و

کتاب تغذیه و رژیم درمانی و تناسب اندام

کتاب تغذیه و رژیم درمانی و تناسب اندام رژیم غذایی مجموعه غذایی است که یک موجود زنده مصرف میکند. گاه انسانها از رژیم غذایی خاصی پیروی میکنند. این رژیم غذایی ممکن است به علت بیماری آنها توسط پزشک یا متخصص تغذیه به آنها توصیه شده باشد که به آن رژیمِ درمانی میگویند (مثلاً در بیماری دیابت ) گاهی نیز برای لاغر شدن یا چاق شدن از رژیم لاغری یا رژیم چاقی ( رژیم افزایش وزن ) پیروی میکنند. همچنین بعضی از افراد مایلند در رژیم غذایی خود فقط از گیاهان استفاده کنند که به رژیم غذایی آنها گیاهخواریگفته میشود. این روش تغذیه برای سلامتی افراد چاق لازم و حیاتی است ولی میتواند برای افراد معمولی خطرناک باشد. اینکه چه کسی باید رژیم لاغری بگیرد را پزشک یا متخصص تغذیه مشخص میکند. همچنین این روزها خیلی مد شده است که افراد به بهانه پیروی از رژیم لاغری ، ابتدا یک بشقاب بزرگ سالاد میل می کنند و بعد سراغ غذا می روند. آنها به این امید که سالاد خوردهاند و چاق نمی شوند تا آنجا که می توانند غذا می خورند. اما متخصصان تغذیه می گویند: مصرف سالاد تنها زمانی به لاغر

نمونه سوال حسابداری صنعتی ۳ کد درس : 1214014

نمونه سوال حسابداری صنعتی ۳ کد درس : 1214014 نمونه سوال امتحانی نیمسال دوم 95-94 (با جواب تشریحی) نمونه سوال امتحانی نیمسال اول 95-94 (با جواب تشریحی) نمونه سوال امتحانی نیمسال تابستان 94 (با جواب تشریحی) نمونه سوال امتحانی نیمسال دوم 94-93 (با جواب تشریحی) نمونه سوال امتحانی نیمسال اول 94-93 نمونه سوال امتحانی نیمسال تابستان 93 نمونه سوال امتحانی نیمسال دوم 93-92 (با جواب تشریحی) نمونه سوال امتحانی نیمسال اول 93-92 (با جواب تشریحی) نمونه سوال امتحانی نیمسال تابستان 92 (با جواب تشریحی) نمونه سوال امتحانی نیمسال دوم 92-91 (با جواب تشریحی) نمونه سوال امتحانی نیمسال دوم 91-90 (با جواب تشریحی) نمونه سوال امتحانی نیمسال اول 91-90 (با جواب تستی) نمونه سوال امتحانی نیمسال تابستان 90 نمونه سوال امتحانی نیمسال دوم 90-89 نمونه سوال امتحانی نیمسال اول 90-89 نمونه سوال امتحانی نیمسال تابستان 89 (با جواب تشریحی) نمونه سوال امتحانی نیمسال دوم 89-88 (با جواب تشریحی) نمونه سوال امتحانی نیمسال اول 89-88 (با جواب تشریحی) نمونه سوال امتح

فایل فلش ویسان Vsun DNA

فایل فلش ویسان Vsun DNA فایل فلش ویسان Vsun DNA کاملا رسمی و اورجینال شرکت Vsun آماده دانلود برای شما عزیزان میباشد پردازنده MT6592 قابل فلش با نرم افزار Sp flashtool آندروید 4.4 کیت کت

نمونه سوال حسابداری صنعتی 3 کد درس : 1214034

نمونه سوال حسابداری صنعتی 3 کد درس : 1214034 نمونه سوال امتحانی نیمسال دوم 95-94 (با جواب تشریحی) نمونه سوال امتحانی نیمسال اول 95-94 (با جواب تشریحی) نمونه سوال امتحانی نیمسال تابستان 94 (با جواب تشریحی) نمونه سوال امتحانی نیمسال دوم 94-93 (با جواب تشریحی) نمونه سوال امتحانی نیمسال اول 94-93 (با جواب تشریحی) نمونه سوال امتحانی نیمسال تابستان 93 (با جواب تشریحی) نمونه سوال امتحانی نیمسال دوم 93-92 (با جواب تشریحی) نمونه سوال امتحانی نیمسال اول 93-92 نمونه سوال امتحانی نیمسال تابستان 92 (با جواب تشریحی) نمونه سوال امتحانی نیمسال دوم 92-91 (با جواب تشریحی) نمونه سوال امتحانی نیمسال دوم 91-90 (با جواب تشریحی) نمونه سوال امتحانی نیمسال اول 91-90 (با جواب تستی) نمونه سوال امتحانی نیمسال تابستان 90 نمونه سوال امتحانی نیمسال دوم 90-89 (با جواب تشریحی) نمونه سوال امتحانی نیمسال اول 90-89 (با جواب تشریحی) نمونه سوال امتحانی نیمسال تابستان 89 (با جواب تشریحی) نمونه سوال امتحانی نیمسال دوم 89-88 (با جواب تشریحی) نمونه سوال امتحانی نیمسال

فایل فلش ویسان Vsun CUBE

فایل فلش ویسان Vsun CUBE فایل فلش ویسان Vsun CUBE تست شده رسمی شرکت Vsun برای دانلود آماده است پسوند فایل فلش PAC قابل فلش با نرم افزار UPgrade Download پردازنده SPD SC7731 چهار هسته ای ورژن آندروید 4.4.2

فایل فلش گوشی ویسان Vsun CAPTURE مخصوص فلش تولز

فایل فلش گوشی ویسان Vsun CAPTURE مخصوص فلش تولز فایل فلش Vsun مدلCAPTURE در این فروشگاه آماده دانلود برای شما عزیزان میباشد پردازنده MT6582 فول فلش و قابل فلش با نرم افزار SP flash tool قابلیت آنبریک و حذف ویروس های مخرب اینترنتی فایل کاملا رسمی و اورجینال شرکت Vsun است و هیچ گونه باگی ندارد

کارخانه تولیدی صنعتی میثاق

کارخانه تولیدی صنعتی میثاق کارخانه تولیدی صنعتی میثاق فرمت فایل: ورد تعداد صفحات: 36 فهرست فصل اول : ویژگی های عمومی شرکت تولیدی – صنعتی میثاق فصل دوم : خط تولید شرکت تولیدی – صنعتی میثاق فصل سوم : فرآیندهای تولیدی صنعتی فصل چهارم : مبحث های .. مورد بررسی توسط واحد کنترل کیفیت دستور العمل شماره گذاری ابزار آلات دستور العمل آدیت محصول کنترل محصول / مواد اولیه روش اجرایی اقدام اصلاحی / پیشگیرانه ویژگی های عمومی شرکت تولیدی – صنعتی میثاق شرکت تولیدی و صنعتی میثاق یک شرکت خصوصی است که در سال 1362 با هدف افزایش ظرفیت تولیدی در داخل کشور و خود کفایی کشور در زمینه تولید قطعات خودرو در شهرک صنعتی سیمین دشت شهرستان کرج تاسیس گردید . شرکت تولیدی و صنعتی میثاق در کرج – شهرکت صنعتی سیمین دشت – بعد از فلکه دوم شماره 36 واقع شده است . شرکت قطعه سازان میثاق تولید انواع قطعات و مجموعه های فلزی خودرو از جمله : اگزوز ، جک ، سپر ، گلویی باک بنزین و زاپاس بند ، را برای خودرو سازان داخلی از جمله سایپا ، ایران خودور ، گروه بهمن (ایران وانت ) ، کرمان خودرو ، پارس خودرو و

کارآفرینی و طرح توجیهی پرورش قارچ

کارآفرینی و طرح توجیهی پرورش قارچ کارآفرینی و طرح توجیهی پرورش قارچ فرمت فایل: ورد تعداد صفحات: 21 تاریخچه استفاده از قارچ خوراکی قارچها موجوداتی هستند که از ادوار قدیم با انسان بوده اند. سوابق فسیلی آنها به دوران پر کامبرین و دونین بر میگردد. تاریخ مصرف قارچ های خوراکی بعنوان غذا و دارو به زمانی بسیار دور برمیگردد و حتی انسان های نخستین از خواص ویژه قارچ ها اطلاع داشتند. آزتک ها از قارچها بعنوان مواد توهم زا در فالگیری استفاده میکردند و قارچ را گوشت خدا God's flesh مینامیدند. نوشابه مستیآور سوما نیز چیزی جز عصاره آمانیتا موسکاریای سمی نبوده که از گروه قارچ های کلاهکدار است . اگر تاریخچه تولید قارچهای خوراکی به دقت مورد بررسی قرار گیرد , تاریخی چند هزار ساله را میتوان برای آن قائل شد. پرورش قارچهای خوراکی حدوداً به 20 قرن پیش در ژاپن و چین بر میگردد. کاشت قارچ در گلخانه اولین بار در سوئد در سال 1754 میلادی ابداع شد. کشور های مختلف جهان با توجه به فرهنگ غذایی در طی سالهای گذشته به نوعی از این محصول ارزشمند برخوردار بوده اند و در حال حا

کارآفرینی تولید اسکاج

کارآفرینی تولید اسکاج کارآفرینی و طرح توجیهی (تولید اسکاج) فرمت فایل: ورد تعداد صفحات:20 چشم انداز ما برای شستشوی بهتر ظروف متنوع و زیبایتان ، محصولات متنوع و مرغوبتری داریم .برای سلیقه های مختلف و با قیمت های مناسبتر . ما می خواهیم از شستشوی ظرف هایتان لذت ببرید. محصولاتمان را خیلی راحت تهیه کنید و به دیگران هم سفارش کنید . ماموریت ما سلامتی شما را وظیفۀ خود می دانیم . شما می توانید بدون ترس از زخمی شدن دستان لطیفتان و ترس از تمیز نشدن ظروف زیبایتان با آرامش خاطر به شستشو بپردازید . با محصولاتمان به شما این ارمغان را می دهیم که با آرامش و آسودگی ، خیلی سریعتر و نیز تمیزتر ظرف هایتان را بشویید . اهداف 1 .کاهش قیمت این محصول بعنوان یکی از اقلام مصرفی روز مره درمنزل و محل کارتان و حتی ماشینتان 2 . ایجاد نمایندگی فروش مستقیم و توزیع مناسب در سطح شهر و منطقه برای دسترسی آسان شما 3 . افزایش تنوع محصولات بر اساس سلایق مختلف 4 . صادرات محصولات متنوع به خارج از کشور بخصوص کشور های همسایه و نیز کشور های آسیای میانی 5 . ایجاد اشتغال متناسب با توسعۀ کارگاه استرات

کارآفرینی نصب جالیوانی در اماکن عمومی

کارآفرینی نصب جالیوانی در اماکن عمومی کارآفرینی نصب جالیوانی در اماکن عمومی فرمت فایل: ورد تعداد صفحات:35 1-1-تعیین گرایش وعنوان پروژه عنوان پروژه ، جالیوانی جهت نصب در اماکن عمومی میباشد. بر اساس تحقیقات انجام شده از مشکلات موجود به هنگام نوشیدن آب از آبسرد کنهای موجود در اماکن عمومی نشان میدهد که بارزترین مشکل نبود لیوان و به تبع آن نوشیدن آب با دست و یا مستقیما با دهان میباشد . لازم به ذکر است که در حال حاضر چند نوع بیماری مسری وجود دارد که از طریق نوشیدن آب در اماکن عمومی با دست ویا با دهان انتشار میابد. علاوه بر این نوشیدن آب با دست آلوده نیز موجب بروز بیماریهایی در خود افراد میشود که میتواند مسری و غیر مسری باشد . بنابراین هر اقدامی که در راستای پیشگیری از بروز بیماری ها در جامعه صورت گیرد میتواند از همه ی جهات به نفع آن جامعه باشد. پس در این قسمت یک مسئله مطرح میشود و به دنبال آن یک نیاز شکل میگیرد ، نیاز به لیوان در محل قرار گیری آب سردکن ها و آبخوری ها و همچنین نیاز به جایی برای نگهداری این لیوان ها.

کارآفرینی مطب پزشک

کارآفرینی مطب پزشک کارآفرینی مطب پزشک فرمت فایل: ورد تعداد صفحات:45 مقد مه: هدف از تولید این نرم افزار اتوماسیون کردن یک مطب می باشد که این امر فوائد زیادی دارد که عبارتند از: پاسخگویی بهتر و جامع تر به بیماران کاهش زمان انتظار بیماران ثبت اطلاعات بیماران و پزشکان به صورت مکانیزه شده به منظور کسب و جمع آوری اطلاعات به چند مطب پزشک و از جمله چند کلینیک مراجعه شد و اطلاعات مورد نیاز برای پیاده سازی این پروژه جمع آوری شد. در ادامه و برای تکمیل اطلاعات به پایان نامه های ارائه شده در این رابطه و سایت http://www.farsicom.com مراجعه شد. پیاده سازی پروژه به زبان Delphi است و بانک اطلاعاتی مورد استفاده در پروژه تحت SQL server 2000 است.

کارآفرینی مطالعات توجیه پذیری اقتصادی، فنی و مالی تولید قطعات پلاستیک

کارآفرینی مطالعات توجیه پذیری اقتصادی، فنی و مالی تولید قطعات پلاستیک کارآفرینی مطالعات توجیه پذیری اقتصادی، فنی و مالی تولید قطعات پلاستیک فرمت فایل: ورد تعداد صفحات: 71 فهرست خلاصه گزارش مقدمه خلاصه گزارش بررسی فنی خلاصه بررسی بازار و محاسبات اقتصادی طرح خلاصه بررسی مالی بخش اول – مشخصات و سوابق متقاضی مشخصات متقاضی شرکت سهامداران مدیریت کارکنان سابقه مالی شرکت بخش دوم – بررسی فنی هدف از اجرای طرح ظرفیت و نحوه برآورد آن برنامه تولید با توجه به ظرفیت و پیش بینی فروش 3-1- ظرفیت تولید 4- روش تولید (نمودار فرآیند تولید) 4-1- تکنولوژی تولید 4-2- روش تولید 5- مواد اولیه طرح 6- کنترل کیفیت 7- محیط زیست&n

کارآفرینی مرحله مقدماتی طرح ایجاد مکانهای اطلاع رسانی

کارآفرینی مرحله مقدماتی طرح ایجاد مکانهای اطلاع رسانی کارآفرینی مرحله مقدماتی طرح ایجاد مکانهای اطلاع رسانی فرمت فایل: ورد تعداد صفحات: 24 پیشگفتار : با یاد و نام خدا نوشته ی خود را آغاز می کنم ، امید به آنکه با یاری پروردگار بتوانم طرح خوب و مورد پسندی را ارئه دهم . پیش از هر چیز از استاد گرامیم در درس کارآفرینی ، جناب آقای موحد سپاس فراوان را دارم ، چراکه علاوه بر آموزشهای کارآفرینی ، به من درس داشتن زندگی موفق را که قطعاً سرمایه ای برای آینده ی من به حساب خواهد آمد را آموزش دادند . از خداون متعال آرزوی سلامت و سعادت ایشان را آرزومندم . پس از درک موضوع کارآفرینی ، برای بهتر و متفاوت بودن طرح خود ، بدنبال پروژه ی مناسبی بودم تا قابل توجه همگان باشد ، به همین دلیل برای انتخاب بهتر موضوع سعی کردم تا جنبه های مختلف موضوعات کارآفرینی را مورد بررسی و تجزیه و تحلیل قرار دهم تا از انواع آن یک نوع را بعنوان منتخب برگزیده و از آن نوع طرح خاصی که احتمالاً برای دیگران انتخاب نشده را ارئه دهم . در این بین با پرسشهایی که از دیگر دوستان درباره ی انتخاب موضوع و نحوه ی ارائه و تحقیق درباره ی طرحشان داشتم ، به خص

کارآفرینی مراحل تولید قند کارخانه چناران

کارآفرینی مراحل تولید قند کارخانه چناران کارآفرینی مراحل تولید قند کارخانه چناران فرمت فایل: ورد تعداد صفحات:23 مقدمه: در این پرژه به مراحل تبدیل چغندر به قند در کارخانه قند پرداخته شده و هدف از این پروژه آشنای با مراحل تولید قند و دستگاه های مورد نیاز و همچنین نیروی انسانی مورد نیاز برای کار می باشد. پیشگفتار: امروزه در شاخه صنایع غذای قتد به عنوان یکی از محصولات استراتژیک در دنیا شناخته شده است انرژی زیاد در مقدار کمی از این ماده از یک طرف و کاربرد آن در اکثر صنایع نوشابه سازی ، شکلات ، شیرینی و سایر محصولات غذای از طرف دیگر این ماده را به عنوان یک ماده شاخص در صنایع غذای در آورده است لزا امروزه بحث های مختلفی در مورد این ماده عنوان می شود ورود قندهای مصنوعی از جمله ساکارین و سایر ترکیبات که گاهی تا هزار برابر قند معمولی شرینی دارند و گیاه چغندر که گیاهی پرتوقعی از لحاظ آب است و شدیداً نیاز به آب دارد ، همه و همه ممکن است درسال های آخیر تصمیمات چشمگیری را در مورد جایگزینی محصولی دیگر بجای قند عنوان کند و ما در اینجا قصد داریم تا قسمتی از پروسه این

کارآفرینی گلخانه سبزی و صیفی شرکت تعاونی چمن بن

کارآفرینی گلخانه سبزی و صیفی شرکت تعاونی چمن بن کارآفرینی گلخانه سبزی و صیفی شرکت تعاونی چمن بن فرمت فایل: ورد تعداد صفحات: 35 مقدمه : رشد و توسعه جوامع انسانی ، محدودیت منابع طبیعی و نیاز نامحدود انسان به مواد غذایی ، پوشاک ، مسکن و از سوی دیگر محوریت وجودی انسان در عرصه هستی با امتیاز نیروی تفکر و اندیشه به عنوان نیروی مدیر و مبتکر و خلاق ، وی را پیوسته وادار نموده تا در جهت تغییر و تکامل عوامل و عناصر اطراف خویش دائماً و بی وقفه در سعی و تلاش بوده و یک لحظه غفلت به منزله مرگ و نیستی و زیان باشد . ماحصل این تلاش طبیعتاً سازندگی و بهینه سازی مجموعه عوامل مثبت و در نتیجه ترقی روزافزون تمدن انسانی را به دنبال خواهد داشت . با توجه به این توسعه طلبی خصوصاً در زمینه ارتباطات جمعی و جهانی شدن آن ، همزمان با ورود علم و تکنیک در عرصه های زندگی اجتماعی دیگر جای هیچ درنگ و تأملی را برای بشر باقی نمیگذارد تا جدا از این رابطه پیوستگی عظیم عرض اندام نماید و البته این موضوع خود به عنوان یک عنصر مثبت و سازنده در جهت بهبود ساختار اجتماع بشری خودنمایی نموده و تاحد زیادی باعث محو عناصر مخرب اجتماعی به ویژه خودکامگیها

کارآفرینی گالری هنر شرق

کارآفرینی گالری هنر شرق کارآفرینی گالری هنر شرق فرمت فایل: ورد تعداد صفحات: 43 مقدمه : خلق و ایجاد هر اثر هنری ، بازتاب احساسات و ادراکات انسان هنر مند از محیط پیرامون او و در زمینه های مورد علاقه اوست .در تعریفی ساده نقاشی سطحی ست که با رنگ پوشانده شده است .رنگدانه ها معمولا در خاک ، سنگ و شن و یا در اجزای موجودات زنده وجود دارند و امروزه انواع مصنوعی آنها ساخته می شود. از نقاشی در طول تاریخ ، برای تزئین محل زندگی ، ابراز طرز تلقی و تفکرات انسان و راهی برای ارتباط و ثبت فرهنگها استفاده شده است. نقاشی همواره با بیان بصری و خلاقیت و زیبایی پیوندی عمیق دارد. در جهان معاصر ، هنر مند کسی است که همطراز با یک دانشمند از بصیرتی والا برخوردار است و آثارش آینه تمام نمای منش و دنیای اوست. در تعریفی ساده ، نقاشی وسیله ای برای باز نمایی ، بیان احساس و نشان دادن اشکال مختلف به وسیله طرح و رنگ است .

کارآفرینی کافی نت

کارآفرینی کافی نت کارآفرینی کافی نت فرمت فایل: ورد تعداد صفحات: 28 فهرست فصل اول ( تاریخچه و آشنایی با طرح کلی ) تاریخچه چکیده ای از موضوع کار تاریخچه ی کامپیوتر ISP چیست ؟ - فصل دوم ( طرح کلی ) کلیات گزارش مختصر بازدید نام و محل اجرای طرح دلایل ارتباط موضوع با رشته مشخصات طرح دلایل انتخاب طرح اهداف طرح و میزان مفید بودن برای جامعه تاریخچه و سابقه ی طرح وضعیت و میزان اشتغال زایی وضعیت محل اجرای طرح &nbsp

کارآفرینی کفش شادانپور

کارآفرینی کفش شادانپور کارآفرینی کفش شادانپور فرمت فایل: ورد تعداد صفحات:13 طرح تجاری شرکت کفش مدلی در ذیل ارائه می شود توسط اینجانب در رابطه با برنامه ریزی تولید کفش می باشد. این شرکت به تولید کفشهای مردانه و بچه گانه مشغول خواهد بود این کفش ها در سه طرح مختلف و سه نوع جنس می باشد. تولیدات این شرکت کفش های معمولی و ورزش مردانه بوده و جهت تولید مراحل مختلفی با نیروهای با تخصص های مختلف می باشد. مراحل تولید یک جفت کفش از قسمت های مختلف که در ذیل آمده تشکیل میشود:

کارآفرینی کشت صیفی جات و سبزی جات

کارآفرینی کشت صیفی جات و سبزی جات کارآفرینی کشت صیفی جات و سبزی جات فرمت فایل: ورد تعداد صفحات: 25 مقدمه تقاضای مداوم برای سبزی های تازه و فراورده ها در بازارهای کشور نشان دهنده عظیم بودن نقش اقتصادی صنعت تولید سبزی وسهم آن در بر آورد کردن عمده رژیم های غذایی است متخصصین علم تغذیه معتقدندکه مصرف سبزی ومیوه به صورت تازه یافراورده ای ازبروزناراحتیهای ناشی ازفقرغذایی جلو گیری می کند.خوشبختانه مصرف سبزی و میوه به صورت تازه در ایران بسیار رایج است. و کمتر سفره ایمی توان یافت که خالی از آن باشدولی با این حال یاد آور می شویم که علی رغم قدمت وسابقه طولانی کشت تعداد قابل ملاحظه ای ازسبزیها درایران پیشرفت قابل توجهی دراین زمینه صورت نگرفته است. ومادرزمینه تهیه بذر،تولید و انبار داری وبازاررسانی بعلت عدم توجه به اصول صحیح علمی وتکنیکی دچارنا بسامانی های عمده ای می باشیم که با کاربر آخرین روش های علمی کشور ما نیز به صورتیکی از مهمترین ممالک صادر کننده انواع سبزی به صورت خام و فرآورده ای باشد. خصوصاً منطقه ی مغان به علت همسایه بودن با کشور آذربایجان در این زمینه نقش م

کارآفرینی فنی و مالی تولید قطعات پلاستیک

کارآفرینی فنی و مالی تولید قطعات پلاستیک کارآفرینی فنی و مالی تولید قطعات پلاستیک فرمت فایل: ورد تعداد صفحات: 69 خلاصه گزارش مقدمه خلاصه گزارش بررسی فنی خلاصه بررسی بازار و محاسبات اقتصادی طرح خلاصه بررسی مالی بخش اول – مشخصات و سوابق متقاضی مشخصات متقاضی شرکت سهامداران مدیریت کارکنان سابقه مالی شرکت بخش دوم – بررسی فنی هدف از اجرای طرح ظرفیت و نحوه برآورد آن برنامه تولید با توجه به ظرفیت و پیش بینی فروش 3-1- ظرفیت تولید 4- روش تولید (نمودار فرآیند تولید) 4-1- تکنولوژی تولید 4-2- روش تولید 5- مواد اولیه طرح 6- کنترل کیفیت 7- محیط زیست 8- برنامه زمانبندی اجرای طرح 9- هزینه های ثابت طرح 9-1- زمین 9-2- محوطه و ساختمان سازی 9-3- ماشین آلات و تجهیزات 9-4- تأسیسات 9-5- جدول وسایط حمل و نقل 9-6- ملزومات اداری 9-7- هزینه پیش بینی نشده 9-8- هزینه های قبل از بهره برداری 10- سرمایه در گردش طرح 11- نحوه تأمین منابع مالی 12- هزینه های تولید سالیانه 12-1- مواد اولیه 12-2- نیروی انسانی 12-3- انرژی مصرفی 12-4- هزینه نگهداری و تعمیرات 12-5- هزینه پیش بینی نشده تولید

کارآفرینی و طرح توجیهی عروسک سازی

کارآفرینی و طرح توجیهی عروسک سازی کارآفرینی و طرح توجیهی عروسک سازی فرمت فایل: ورد تعداد صفحات:29 فهرست پیشگفتار مقدمه اطلاعات فنی پروزه چگونگی جمع آوری داده ها ضرورت طرح اهمیت اقتصادی نحوه تاسیس پردازش داده ها شرایط گرفتن وام داده های مالی عنوان طرح محل اجرای طرح محصول سرمایه گذاری زمین محوطه سازی ساختمان سازی ماشین آلات وتجهیزات شرح مختصر فرآیند ورسم نمودار تولید تا سیسات وسایل حمل ونقل برآورد هزینه تعمیرات برآورد حقوق ودستمزد مواد اولیه سوخت مصرفی برآورد سرمایه ثابت هزینه های قبل از بهره برداری برآورد سرمایه در گردش نحوه سرمایه گذاری برآورد هزینه استهلاک هزینه تولید سالانه قیمت تمام شده محصول قیمت فروش محصول محاسبه نقطه سر به سروسود وزیان ویژه سود وزیان ویزه ارزش افزوده خالص و نا خالص سرمایه ثابت سرانه کل سرمایه گذاری سرانه نرخ بازدهی سرمایه دوره بازگشت سرمایه توضیحات نتیجه گیری منابع پیشگفتار کار آفرینی زمینه های لازم را برای یافتن فرصتها در بازار کار وتولید برای توانایی فردی مورد بررسی قر

کارآفرینی طرح خود اتکایی در مدارس شبانه روزی (پرورش قارچ)

کارآفرینی طرح خود اتکایی در مدارس شبانه روزی (پرورش قارچ) کارآفرینی طرح خود اتکایی در مدارس شبانه روزی (پرورش قارچ) فرمت فایل: ورد تعداد صفحات: 66 فهرست پیشگفتار فصل اول :طرح تحقیق موضوع تحقیق معرفی مدارس شبانه روزی خود اتکایی مدارس راهنمایی تحصیلی شبانه روزی فصل دوم:تاریخچه قارچ قارچ یک غذای ارزشمند تاریخ فصل سوم:کشت وپرورش قارچ صدفی پرورش قارچ صدفی فضای مورد نیاز محیط ونحوه کشت قارچ صدفی بذر زنی کنترل –دماونور قارچ صدفی آبیاری-میزان تولید کشت در قفسه یا تاقچه کشت در بطری کشت روی کنده درخت عوامل مهم در کشت قارچ اسپان انواع محیط کشت انواع بستر کشت شراط محیط

کارآفرینی طرح تولید سوسیس و کالباس

کارآفرینی طرح تولید سوسیس و کالباس کارآفرینی طرح تولید سوسیس و کالباس فرمت فایل: ورد تعداد صفحات:31 فهرست مطالب فصل اول جدول نتایج چکیده طرح فصل دوم کلیات در راستای شناسائی محصول و مقدمه 1-2 تعریف ، ویژگیها و مشخصات فنی محصول از نظر شکل ظاهری ، طبقه بندی و. 2-2 چگونگی و میزان بکارگیری بعنوان کالای نهایی یا واسطه ای 3-2 ارائه دیدگاههای کلی در مورد قیمت و امکان فروش فصل سوم بررسی و برآوردهای فنی 1-3 ارزیابی روشهای مختلف تولیدی وگزینش روش بهینه 2-3 تشریح دقیق و جامع فرآیند تولید 3-3 مسیر فرآیند و نمودار گردش مواد 4-3 بررسی مناطق و مراحل و شیوه های کنترل کیفیت 5-3 تعیین و محاسبه ظرفیت برنامه تولید و شرایط عملکرد واحد 6-3 ذکر نام اصلی و تجاریهمراه با مشخصات فنی منابع تامین و 7-3 بررسی و تحقیق در خصوص تعداد و مشخصات فن دستگاهها و تجهیزات خط تولید 8-3 تعیین مشخصات خدمات مورد نیاز و تاسیسات عمومی 9-3 تجزیه و تحلیل و محاسبه تعداد نیروی انسانی 10-3 محاسبه کلیه سطح زیربنای لازم برای سالن تولید انبارها تاسیسات و فصل چهارم بررسی های مالی و اقتصادی 1

دانلود نرم افزار تبدیل کننده فایل ts

دانلود نرم افزار تبدیل کننده فایل ts این نرنم افزار تمامی فایل ها را پشتیبانی کرده و قادر به تبدیل آن ها نیز می باشد.

طرح توجیهی و کارآفرینی طرح تولید همبرگر

طرح توجیهی و کارآفرینی طرح تولید همبرگر دانلود طرح توجیهی و کارآفرینی طرح تولید همبرگر فرمت فایل: ورد تعداد صفحات: 184 فهرست مطالب فصل اول مقدمه چکیده نتایج بررسیهای طرح تولید همبرگر فصل دوم پروسه تولید روش های مختلف تولید و انتخاب بهترین روش مواد اولیه و افزودنی فصل سوم بررسی های و برآوردهای فنی ویژگی ها و مشخصات فنی همبرگر ماشین آلات و تجهیزات خط تولید مشخصات ماشین آلات وتجهیزات ، تاسیسات عمومی محاسبه سطح زیر بنا و مساحت زمین نیروی انسانی مورد نیاز فصل چهارم کانون های مصرف وکالاهای رقیب بررسی بازار و قیمت فروش ظرفیت و برنامه تولید فصل پنجم بررسی های مالی و تعیین شاخصهای اقتصادی طرح تولید همبرگر توسط نرم افزار کامپیوتری میزان و قیمت مواد اولیه مورد نیاز جمع بندی نتایج بررسیهای اقتصادی طرح تولید همبرگر

کارآفرینی طرح تولید کیک و کلوچه

کارآفرینی طرح تولید کیک و کلوچه کارآفرینی طرح تولید کیک و کلوچه فرمت فایل: ورد تعداد صفحات: 50 مقدمه: از آنجائیکه این طرح ماهیتاً دارای ارزش افزوده پائین می باشد وقسمت اعظم قیمت تمام شده را مواد اولیه آن تشکیل میدهد لذا با تغییر در تکنولوژیهای تولید که آنها در نوع خود بسیار محدود می باشد تغییرات خیلی ناچیزی در قیمت تمام شده ایجادمی شود. لذا ویژگیهای برتر و بالاتر در این طرح صرفا مربوط به کیفیت تولید محصول می باشد که لازمه کنترلهای کیفیت در مرحله خمیرگیری و پخت و بسته بندی را طلب می نماید و در کنار اینها توجه به ذائقه مصرف کننندگان نیز حائز اهمیت می باشد در این طرح نیز تکنولوژی متداول تولید کیک وکلوچه استفاده شده است و قیمت تمام شده محصول براحتی قابل رقابت با محصولات مشابه داخلی می باشد.

کارآفرینی طرح توجیهی روغن نباتی شاد گل

کارآفرینی طرح توجیهی روغن نباتی شاد گل کارآفرینی طرح توجیهی روغن نباتی شاد گل فرمت فایل: ورد تعداد صفحات:58 مقدمه روغنها و چربی های خوراکی بخش عمده ای از ترکیب مواد غذایی و غذای مصرفی روزانه را به خود اختصاص می دهند . رشد سریع جمعیت و نیاز به افزایش هر چه بیشتر تولید از یک سو و عدم استقلال صنایع روغن کشور از برخی لحاظ نظیر مواد اولیه ، ماشین آلات و یا کاتالیست ، خاک رنگبر و غیره از سوی دیگر ، مشکلات روز افزونی را سبب شده است که حل آنها منوط به انجام فعالیت های گسترده و تلاش بیشتر از جانب محققین ، متخصصین و مسئولین امر در این زمینه است . روغن کشی از دانه های روغنی به وسیله چرخهای اعصاری در ایران ، از قرنها پیش مرسوم بوده و بیشتر مصرف دارویی داشته است . مصرف روغن نباتی به عنوان یک ماده غذایی به همراه دیگر محصولاتی نظیر برنج و آرد ، از سال 1325 معمول شده است . مردم ایران در بدو امر با اکراه و از روی ناچاری به استفاده از روغن نباتی مبادرت می نمودند و آن را فاقد مواد مورد نیاز بدن دانسته ، حتی مصرف آن را مضر می دانستند ، تا این که به تدریج با آگاهی از ترکیبات و خواص مواد تشکیل دهنده روغن ن

کارآفرینی طراحی سردخانه عمومی شهر طبس

کارآفرینی طراحی سردخانه عمومی شهر طبس کارآفرینی طراحی سردخانه عمومی شهر طبس فرمت فایل: ورد تعداد صفحات: 18 مقدمه قرار است سردخانه ای در شهر طبس برای تأمین 000/45 نفر ساخته شود. در این سردخانه گوشت گاو و گوسفند و مرغ از اول تیرماه تا آخر شهریور ماه توسط اهالی کشتار شده و وارد سردخانه می شود و پس از 24 ساعت نگهداری برای مصرف روز بعد به بازار عرضه می شود. گوشت های ذخیره شده تا اول دیماه نگهداری و از اول دیماه تا آخر اسفند به ترتیب به طور مساوی هر روز به بازار عرضه می شوند (فرض بر آنستکه در این سه ماه کشتار وجود ندارد). سیب و هلو برای مصرف یک ماه جمعیت در اواخر مرداد ماه وارد سردخانه می شود (که برای بالا نرفتن از سردخانه به برش این محصول را بصورت 15 روزه در نظر گرفته ایم). در اوایل مهر ماه نگهداری می شود از اول مهر ماه تا آخر همان ماه بطور مساوی و روزانه به بازار عرضه می گردد. محصولات در زمستان برای مصرف یک ماه جمعیت وارد سردخانه می شود و تا آخر مرداد نگهداری می شود. سیب زمستانی در اخر آزذرماه برای مصرف یک ماه اهالی وارد سردخانه می شود و تا اول فروردین نگهداری می شود و تا آخر همان

کارآفرینی صنعت مبلمان ، از سنت به مدرن

کارآفرینی صنعت مبلمان ، از سنت به مدرن کارآفرینی صنعت مبلمان ، از سنت به مدرن فرمت فایل: ورد تعداد صفحات:14 مقدمه صنعت مبلمان ، از سنت به مدرن صنعت چوب که با قدمت تاریخ بشر ، از انسان بدوی با انسان مدرن همگام با قافله تمدن بشری طی طریق کرده ، امروز با گذشت هزاران سال پررنگ تر از گذشته جایگاه اصیل خود را دربدنه اقتصاد مدرن جهان حفظ کرده است . صنعت بهره برداری از چوب با هدف تولید فرآورده های مورد نیاز بشر ، در مقاطع مختلف تاریخ با پیشرفت ها وجهش های علمی و تکنولوژیک انسان هماهنگ و همراه شد و ضعیتی را پدید آورد که ارزش تولیدات انواع مبلمان چوبی جهان به ارقام میلیاردی رسید . صنعت تولید مبلمان و مصنوعات چوبی که تا اواسط قرن بیستم به عنوان یکی از اصناف تولیدی هر کشور ، صرفاً منطبق با فرهنگ و نیاز بومی آن کشور به تولیدات محصولات مورد نیاز مردم می پرداخت ، رفته رفته به یکی از مهمترین شاخه های صنعتی مولد اشتغال و ثروت در درون کشورهای در حال توسعه و نیز یکی از شاخه های مهم تجارت بین الملل تبدیل شد . بنابرگفته کارشناسان ، تاریخ کهن چوب ایران حاکی از آن است که صنایع چوبی ، ریشه در تاریخ چن هزارس

کارآفرینی شرکت نساجی تک تاب ظریف

کارآفرینی شرکت نساجی تک تاب ظریف کارآفرینی شرکت نساجی تک تاب ظریف - سهامی خاص فرمت فایل: ورد تعداد صفحات: 45 چکیده فصل اول: معرفی شرکت نساجی تک تاب ظریف بخش اول: تاریخچه شرکت بخش دوم: سرمایه و سهام شرکت بخش سوم: موضوع شرکت بخش چهارم: مرکز اصلی شرکت بخش پنجم: اجزای شرکت بخش ششم: اداره امور شرکت بخش هفتم: سال مالی و صورتحساب شش ماهه بخش هشتم: وضعیت پرسنل فصل دوم: حسابداری بخش اول: حسابدار بخش دوم: تعریف حسابداری بخش سوم: وضعیت مالی بخش چهارم: حساب بخش پنجم: ثبت رویدادهای مالی در اسناد حسابداری بخش ششم: سند پرداختی بخش هفتم: لیست بیمه بخش هشتم: تنخواه گردان بخ

کارآفرینی شرکت کامپیوتری برنامه نویسی

کارآفرینی شرکت کامپیوتری برنامه نویسی کارآفرینی شرکت کامپیوتری برنامه نویسی فرمت فایل: ورد تعداد صفحات:22 مقدمه : دوران تکوینی تمدن انسان از نظر مورخین به مراحل گوناگون تقسیم شده است که از میان انها چهار عنصر غارنشینی ، کشاورزی ، صنعت و الکترونیک و ارتباطات نقاط عطفی در تاریخ تمدن بشر بوجود آورده اند . عصرغارنشینی ، تحولات تاریخی انسان را از ابتدای خلقت تا حدود هشت هزار سال قبل از میلاد رادر بر می گرد . در ایندوران تحول چشمگیری در تاریخ بشری رخ نداده وبشر غالباً افراد مصرف کننده ای در جامعه بوده اند تا اینکه در نقطه ای از تاریخ حدود هشت هزار سال قبل از میلاد انقلاب کشاورزی آغاز شد و جای خود را در کره زمین با گسترش روستاها ، ایجاد زمین های زراعتی و شیوه جدید زندگی باز کرد . از سال 1750 میلادی به عبد این موج نیروی متحرک خود را از دست دادو انقلاب صنعتی عنان اختیار رال در دست گرفت و تمدن صنعتی بر برصه گیتی مسلط شد تا اینکه آن نیز به اوج خود رسید ودر دهه قبل از 1955 نقطه عطفی در تاریخ تمدن بشر بوجود آمد . دهه ای که در آن ، کامپیوتر و بسیاری از اختراعات دیگر بوجود آمده و گسترش یافتند و بشریت ی

کارآفرینی شرکت سیمان سازی

کارآفرینی شرکت سیمان سازی کارآفرینی شرکت سیمان سازی فرمت فایل: ورد تعداد صفحات:60 مقدمه: امروزه با پیشرفت جوامع ورشد روز افزون اقتصادی جوامع که نتیجه آن نیاز به محصولات جدید که این مورد خود دلیل مهمی برای تاسیس و راه اندازی این نوع شرکت می باشد . این طرحهای جدید و نو موجب افزایش اشتغال در کشور می باشد و ایین طرحها می تواند زود بازده باشند و در نتیجه آن گسترش دامنه فعالیت می باشد.0 صنعت تولید سیمان صنعتی است که قابلیت ساخت انواع سیمان مورد نیاز صنایع مختلف را از آمیزه های مختلف دارا می باشد سیمان به دلیل تنوع نوع مصرف دارای موارد استفاده بسیار وسیع می باشد و لذا دارای با زار بسیار خوبی می باشد . برای انتخاب ظرفیت واحد بر مبنای ظرفیت موجود و نیز کم کردن ریسک سرمایه گذاری پس از صحبت کردن با صاحب نظران در این محدوده ظرفیت تولید بین 20000الی 115000 می باشد که ظرفیت مورد انتظار و انتخابی برای گام اول 27000 تن می باشد. بر اساس نرخهای متداول موجود و استعلامهای بدست آمده از صاحبان صنایع و فروشندگان تمام آن ها نشان دهنده سود آوری طرح و حالت بسیار پایدار اقتصادی آن می باشد که موجب جذب م

کارآفرینی شرکت تولید آب معدنی

کارآفرینی شرکت تولید آب معدنی کارآفرینی شرکت تولید آب معدنی و خدمات رسانی آن فرمت فایل: ورد تعداد صفحات: 56 خلاصه هزینه های سرمایه گذاری جهت راه اندازی شرکت: ازآنجایی که اجرای طرح از نظر وجه سرمایه گذاری در خور توجه است حمایت مالی به صورت جدی از این صنعت نه تنها لازم است بلکه ضروری میباشد و کمکهای مالی میتواند به صورت ارائه تسهیلات بانکی ارزان قیمت، کاهش نرخ مالیات، ارائه امکانات زیر بنایی طرح به صورت یارانه ای، طولانی کردن باز پرداخت تسهیلات بانکی، کمک درشناساندن محصول در بازارهای جهانی میباشد




  • ۹۶/۱۱/۰۹
  • میلاد میلادی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی